Menu
Your Cart
A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebb tájékoztatást Adatvédelmi tájékoztatónkban találsz.

Jack Clock #3 falióra

Elképesztő megjelenésű, használt bakelit hanglemezből lézervágással készült falióra. Jack Daniel's Whiskey, ki ne ismerné. Ez az óra jól illik a bársaroktól a garázsig mindenhová.

A bakelitlemezeket válogatjuk, a sérült, hibás darabokat nem használjuk fel. A válogatás után alapos tisztításon esnek át a lemezek, majd egy speciális papírréteggel vonjuk be őket a lézervágás idejére. Ez a papírréteg megvédi a lemez felületét a lézervágás során, ennek köszönhetően éles kontúrokkal rendelkező tökéletes vágott felületet kapunk. A papírréteget ezek után eltávolítjuk, a lemezt újra megtisztítjuk, majd beszereljük az óraszerkezetet. és a mutatókat.

Az óráink csendes, tartós óraszerkezetekkel készülnek, működtetésünkhöz szükséges 1 darab AA méretű elemre van szükség, melyet a csomagolásban mellékelünk. Az óramutatók fémből készültek, és a kész óra méretéhez igazodóak.

A hanglemezek címkéit óraszámlappal vagy egy egyszerű fekete címkével takarjuk el. Lehetőséged van egyedi, akár saját fotót tartalmazó címkét kérni. Kérjük minden esetben előre jelezd kollégáinknak, ha eltérő címkét szeretnél.

A bakelit hanglemezek 12" azaz ~30cm átmérőjűek. A feldolgozás során a mintától függő méretet kap a kész óra. Az elkészítés során a lemezből kihozható maximális méretet alkalmazzuk.

A kész órákat nagy gondossággal, megbízható csomagolásba helyezzük, hogy szállítás közben ne sérüljön. A bakelit hanglemezek anyaga elég strapabíró, és mi is mindent megteszünk azért, hogy tökéletesen épp állapotban kapd meg a kiszemelt órádat.

Tetszik a bakelitlemezből készült falióra, de nem találtál számodra megfelelő mintát? Készítsünk újat EGYÜTT! - Keress minket, mond el az elképzelésed, és megvalósítjuk!
Elkészítünk egy egyedi tervet Neked, és egyeztetés után olyan mintával kapod meg az órádat, amilyet elképzeltél.

Óráink általában megrendelésre készülnek. A lemez, a szerkezet, a mutató, a címke mind-mind készleten van. A lézervágást a megrendelések alapján indítjuk, így általában 3-4 nap alatt kapod kézhez az órádat.

Készre szerelt?
Készre szerelt? Igen
Anyaga
Alapanyag Használt bakelit hanglemez
Technológia
Megmunkálás Lézervágás, nyomtatás

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz